Ekskluzivni dom za starija lica trudi se na svaki mogući način svojim korisnicima pružiti samo ono najbolje.

2.398

Privatna ustanova Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić trudi se na svaki mogući način svojim korisnicima pružiti samo ono najbolje.

Tako su za potrebe svojih korisnika (kao prvi u ovom dijelu BiH) nabavili mobilni ASPIRATOR uređaj pomoću kojeg se odstranjuje sadržaj gustog sekreta iz donjih dišnih puteva kod osoba koje su operisane i kojima je ugrađena KANILA.

  • DeVilbiss 7305 serija najnovija je generacija prijenosnih aspiratora osmišljena kako bi objedinila funkcionalnost i estetski izgled, te udovoljila savremenim zahtjevima higijene i kontrole infekcije. Aspirator je lagan i kompaktan, te prenosan i zadovoljava potrebe pacijenata sa kanilom.
  • Ustanova su koja uvijek, svojim trenutnim korisnicima, ali i onim budućim, može pružiti pravovremenu, adekvatnu i potpunu njegu u cilju očuvanja ali i poboljšanja njihovog trenutnog zdravstvenog stanja.

    Više informacija o Privatnoj ustanovi Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić možete saznati ukoliko posjetite njihovu zvaničnu FB stranicu ili stranicu www.hotelahmedic.ba 

    Tekst prenesen sa : boljatuzla.ba

Leave A Reply

Your email address will not be published.